TAMO DIENYNAS  0667 19366
Kodas Juridinių asmenų registre: 190532139

Dvynukų šventė

2024 m. gegužės 16 dieną Šiaulių lopšelyje darželyje „Kregždutė“ vyko Šeimų festivalis „Vienas, du – mes kartu, o jei daugiau – tai dar smagiau!“

Šį renginį vedė Šiaulių „Juventos“ progimnazijos 8a klasės mokinės Augustė Vitkauskaitė ir Atilė Balčiūnaitė. Visus susirinkusius savo muzikiniais kūriniais „Sapno pėdutės“ ir „Daina mamai“ pasveikino 6a klasės mokinė Fausta Burškytė (mokyt. Ž. Sitnikienė).

Šios šventės tikslas – sukviesti į vieną būrį Šiaulių regiono ugdymo įstaigose ugdomus dvynukus, trynukus ir pasidžiaugti vieni kitais. Tai tarsi broliukų ir sesučių festivalis, kurio  metu buvo pristatomos šeimos, vaikų pomėgiai, panašumai ir skirtumai.

Labai nuotaikinga daina „Žvejai“ nuskambėjo iš broliukų dvynukų Aidano ir Adrijaus lūpų. Šešiamečiai broliukai dvyniai Jonas ir Joris visus susirinkusius pamokė žaidimo „Kur joji Jonai?“. Sesutės Liepa ir Saulė uždainavo vasarišką dainą „Lietutis“, o sesučių dvynukių Gabijos ir Gabrielės bei jų mamos Lauros atliekama daina „Gaudau aš žuvytę“ nepaliko abejingų nei vieno.

Smagu, kai bendra prasminga veikla jungia ugdymo įstaigas, o jaunieji juventiečiai gali išbandyti save įvairiose veiklose.

Ačiū „Juventos“ progimnazijos merginoms Augustei, Atilei ir Faustai už norą padėti festivalio organizatoriams – mūsų mokyklos socialiniams partneriams – lopšeliui darželiui „Berželis“.

UK specialistė E. Valaitienė

Šiaulių „Juventos“ progimnazija

Skip to content